Pilates στή ζωή μας 

Η μέθοδος Pilates είναι το κλειδί για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Είναι ένα σύστημα ασκήσεων ενδυνάμωσης και διατάσεων που γυμνάζει όλο το σώμα σαν ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Συνδυάζει μυαλό και σώμα και επικεντρώνεται στην σωστή στάση της σπονδυλικής στήλης, στην ισορροπία, τον έλεγχο, την αναπνοή, την ροή της κίνησης και την συγκέντρωση. Η μέθοδος αυτή αυξάνει την σωματική δύναμη χωρίς να δημιουργεί υπερβολικό όγκο, σχηματίζοντας έτσι ένα καλοσχηματισμένο σώμα. Οι ασκήσεις της μεθόδου είναι ιδανικές για όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Χρησιμοποιούμε Balls, Rings, Fitballs, Foam Rollers για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος.

Pilates Reformer – Cadillac – Wunda Chair

Πραγματοποιεί όσα υπόσχεται:

  • Βελτίωση μυϊκής δύναμης, ενδυνάμωση κοιλιακών και ραχιαίων, σχηματισμένοι γλουτοί, γραμμωμένα χέρια, δυνατή πλάτη, επίπεδη κοιλιά.
  • Ευλυγισία των μυών, κινητικότητα των αρθρώσεων.
  • Σωστή αναπνοή, ισορροπία, συντονισμός κινήσεων, συγκέντρωση.
  • Ευθυγράμμιση και σταθεροποίηση σκελετού, σωστή στάση σώματος, πρόληψη και θεραπεία των μυοσκελετικών προβλημάτων (Λόρδωση – Κύφωση – Σχολίωση)
  • Ανακούφιση από χρόνιους πόνους αυχένα – πλάτης – ώμων μέσης.
  • Τόνωση και συμμετρική ανάπτυξη των μυών χωρίς περιττό όγκο, ελάττωση του σωματικού λίπους.
  • Αύξηση των επιπέδων ενέργειας και αντοχής στην καθημερινή σας ζωή.
  • Αυξημένη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.
  • Αίσθηση ευεξίας, καταπολέμηση του στρες.
  • Παράταση εσωτερικής νεότητας και νεανικό σφρίγος ακόμα και σε προχωρημένη ηλικία!

Pilates Surf

Ασκήσεις ισορροπίας και μυικής ενδυνάμωσης πάνω σε σανίδα εμπνευσμένες από το Pilates και την Yoga.
Κάθε άσκηση πάνω στη σανίδα έχει σχεδιαστεί για να γυμνάζει όλους τους μύες του σώματος. Με το Pilates Surf επιτυγχάνεται τόσο η σταθερότητα όσο και ο έλεγχος του σώματος.
Επιπλέον, αυξάνεται η καύση λίπους, δημιουργούνται γραμμωμένοι μύες και βελτιώνετε άμεσα η φυσική κατάσταση του σώματος.
Αποκτήστε ισορροπία, δύναμη, γράμμωση, σταθερότητα, μείωση λίπους, ενεργοποίηση μεταβολισμού και δείτε τα μέγιστα αποτελέσματα σε όλα τα επίπεδα της φυσικής σας κατάστασης.

 

Prenatal Pilates Reformer για εγκύους

Το Pilates Reformer αποτελεί ιδανική επιλογή για τις μέλλουσες μαμάδες, γιατί ανακουφίζει από τους πόνους στη μέση και στη πλάτη. Ενδυναμώνει το σώμα χωρίς να καταπονούνται οι αρθρώσεις και προετοιμάζει το σώμα για τον τοκετό μέσω συγκεκριμένων ασκήσεων και τεχνικών αναπνοής.

Επίσης βοηθάει στη βελτίωση της ψυχολογίας της εγκύου και της αποβολής του άγχους που λογικά υπάρχει σε αυτή τη φάση της ζωής της. Στο bodycare ladies σχεδιάζουμε ένα πρόγραμμα εκγύμνασης σύμφωνα με την εβδομάδα κύησης, αλλά και τις προσωπικές ανάγκες της κάθε εγκύου.

Η μέθοδος Pilates Reformer βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των δραστηριοτήτων για τη περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και για μετά από τους γυναικολόγους παγκοσμίως σύμφωνα με το American College Of Obstretricians And Gynecologists.

Οι μέλλουσες μαμάδες μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα Prenatal Pilates Reformer μετά το 3ο μήνα κύησης με τη σύμφωνη γνώμη του ιατρού τους.

Αποτελέσματα Pilates

Τα αποτελέσματα είναι γρήγορα και ορατά. Σύμφωνα με τον εμπνευστή της μεθόδου Joseph Pilates στα πρώτα 10 μαθήματα νιώθεις την διαφορά, στα 20 βλέπεις τη διαφορά και στα 30 έχεις ένα καινούργιο σώμα! Ξεκίνησε τώρα το νούμερο 1 Wellness πρόγραμμα παγκοσμίως και μεταμόρφωστέ το σώμα σας. “Γυμνάζω το σώμα μου αλλάζω τη ζωή μου”

Γυμναστείτε με απόλυτη ασφάλεια σε ολιγομελή τμήματα, με καταρτισμένους καθηγητές φυσικής αγωγής και εξειδικευμένο ατομικό πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες σας, την ηλικία, την φυσική κατάσταση και τυχόν μυοσκελετικά προβλήματα. Επιβλέπουμε την κάθε κίνηση και δεν αφήνουμε κανένα περιθώριο λάθους.

Μην αναβάλλεται άλλο το ραντεβού σας με την υγεία και την ευεξία. “Αγαπώ το σώμα μου αγαπώ τον εαυτό μου”