Στοχευμένη άσκηση Pilates Equipment πάντα σε ολιγομελή τμήματα

Σ’αυτόν το χώρο πού εσείς θεωρείτε δεύτερο σπίτι σας, εμείς εργαζόμαστε εντατικά, προσηλωμένοι στον στόχο μας προσφέροντας νέα προγράμματα, νέες ιδέες, νέα οράματα στο πλαίσιο ενος σύγχρονου Wellness.

Μέσα από προγράμματα Pilates Reformer Cadillac, Pilates mat, Pilates therapy-symmetry, Pilates Surf, Yoga, Prenatal Yoga, TRX small group, Personal Training δίνουμε εναλλακτικές λύσεις για ένα υγειές και όμορφο σώμα.

Επίσης τα όργανα της Technogym και το vibration training ολοκληρώνουν την πρόταση μας.

Πληροφορίες Προγραμμάτων

Βελτίωση στάσης σώματος – Ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης – Επίπεδο στομάχι – Έλεγχος και συντονισμός λειτουργίιας μυαλού και σώματος! Κύφωση – Σκολίωση – Οσφυαλγία – Ισχυαλγία – Οστεοπόρωση.

Πρόκεται για σειρά ασκήσεων πάνω στο στρώμα, με αργό ρυθμό εκτέλεσης και έλεγχο αναπνοής. Επιτυγχάνεται σταθεροποίηση και ενδυνάμωση των μυών του κορμού, συντονισμός των άκρων, ευλυγισία, συγκέντρωση και συνολική ενδυνάμωση του σώματος.

Χαρίζει ενέργεια, δυναμώνει το μυϊκό σύστημα, ευεργετεί τα εσωτερικά όργανα, ξεκουράζει το μυαλό και ενώνει ΣΩΜΑ-ΝΟΥ-ΠΝΕΥΜΑ! Απολαύστε τα οφέλη μιας ισοροπημένης ζωής! Ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και αναζωογόνησης και για εγκύους.

Χρησιμοποιήστε το βάρος του σώματός σας και μεγιστοποιήστε τα αποτελέσματα καύσης, μεταβολισμού, δύναμης και αντοχής μέσω ειδικών ιμάντων.

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε το ιδανικό αποτέλεσμα μέσω προσωπικής υποστήριξης, συμβουλών και ασκήσεων, ειδικά διαμορφωμένων για εσάς και τους στόχους σας.

Μέγιστα αποτελέσματα με τον προσωπικό σας γυμναστή στα επίμαχα σημεία, χρησιμοποιώντας ισοτονικά μηχανήματα και τις ευεργετικές ιδιότητες της Δόνησης.

Μετά από τη λιπομέτρηση που προσφέρεται δωρεάν με κάθε εγγραφή δίνονται συμβουλές για σωστή διατροφή, απώλεια βάρους και καταπολέμηση της κυτταρίτιδα, αναλόγως με την ηλικία και τις καθημερινές συνήθειες του ατόμου. Αποκτήστε υγεία και ενέργεια με ένα σωστό διατροφικό πρόγραμμα!

Συμβουλές Διατροφής

Χρειάζεστε περισσότερα από 40 διαφορετικά θρεπτικά συστατικά για να έχετε καλή υγεία και κανένα τρόφιμο δε μπορεί να τα παρέχει όλα. Η παροχή τροφίμων στις μέρες μας διευκολύνει το να τρώμε ευρεία ποικιλία τροφίμων είτε αγοράζοντας φρέσκα τρόφιμα και να τα μαγειρεύουμε, είτε εκμεταλλεύοντας προμαγειρεμένα πιάτα και γεύματα είτε παραγγέλνοντας απ’ έξω. Ισορροπήστε τις επιλογές σας σε βάθος χρόνου! Αν φάγατε μεσημεριανό με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος, φάτε ένα χαμηλό σε λίπος βραδινό. Αν μια μέρα φάτε μια μεγάλη μερίδα κρέατος για βραδινό, προτιμήστε ίσως το ψάρι την επόμενη μέρα.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τρώνε αρκετά τρόφιμα όπως το ψωμί, τα ζυμαρικά, το ρύζι, άλλα δημητριακά και πατάτες. Περισσότερες από τις μισές θερμίδες στη διατροφή σας πρέπει να προέρχονται από αυτά τα τρόφιμα. Δοκιμάστε επίσης ψωμί, ζυμαρικά και άλλα δημητριακά ολικής άλεσης για να αυξήσετε την πρόσληψη ινών.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν τρώμε αρκετά από αυτά τα τρόφιμα παρότι παρέχουν σημαντικά προστατευτικά θρεπτικά συστατικά. Προσπαθήστε να τρώτε τουλάχιστον πέντε μερίδες ημερησίως και, αν δεν σας αρέσουν πολύ στην αρχή, δοκιμάστε νέες συνταγές ή δείτε τι έτοιμα πιάτα υπάρχουν διαθέσιμα στο σούπερ μάρκετ.

Το σωστό βάρος για εσάς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, μεταξύ των οποίων το φύλο, η ηλικία, το ύψος σας και η κληρονομικότητα. To υπερβάλλον σωματικό βάρος αυξάνει τον κίνδυνο για πολλές παθήσεις, όπως οι καρδιαγγειακές και ο καρκίνος. Το υπερβάλλον σωματικό λίπος προκύπτει όταν τρώτε περισσότερες θερμίδες από όσες χρειάζεστε. Αυτές οι επιπλέον θερμίδες μπορεί να προέρχονται από οποιοδήποτε θρεπτικό συστατικό με θερμιδική αξία – πρωτεΐνη, λίπος, υδατάνθρακας ή αλκοόλ – αλλά το λίπος είναι η πιο συμπυκνωμένη πηγή θερμίδων. Η σωματική δραστηριότητα είναι ένας καλός τρόπος να αυξήσετε την ενέργεια (θερμίδες) που δαπανάτε και μπορεί να σας κάνει να νιώσετε ωραία. Το μήνυμα είναι απλό: αν παίρνετε βάρος, πρέπει να τρώτε λιγότερο και να είστε περισσότερο δραστήριοι.

Αν κρατάτε το μέγεθος της μερίδας σε λογικά επίπεδα, είναι ευκολότερο να τρώτε όλα τα τρόφιμα που σας ευχαριστούν χωρίς να χρειαστεί να αποκλείσετε κάποια. Παραδείγματος χάριν, λογικές μερίδες είναι: 100g κρέατος· ένα μέτριο φρούτο, μισό φλιτζάνι ωμά ζυμαρικά και 50ml παγωτού. Τα προμαγειρεμένα γεύματα μπορούν να είναι ένας χρήσιμος τρόπος για να ελέγξετε το μέγεθος της μερίδας και συχνά έχουν τη θερμιδική αξία στη συσκευασία για να βοηθήσουν όσους μετρούν θερμίδες. Αν τρώτε έξω, θα μπορούσατε να μοιραστείτε τη μερίδα με κάποιο φίλο.

Η παράλειψη γευμάτων, ειδικά του πρωινού, μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη πείνα η οποία συχνά έχει ως αποτέλεσμα την υπερφαγία. Τα μικρά γεύματα (σνακ) μεταξύ των κυρίων γευμάτων μπορούν να κατευνάσουν την πείνα, αλλά μην τρώτε τόσο πολύ ώστε να αντικαταστήσουν τα κανονικά γεύματα. Μην ξεχνάτε να υπολογίζετε τα σνακ ως μέρος της συνολικής πρόσληψης θερμίδων.

Οι ενήλικοι πρέπει να πίνουν τουλάχιστον 1.5 λίτρο υγρών ημερησίως! Ή ακόμα περισσότερο αν κάνει πολλή ζέστη ή αν είναι σωματικά δραστήριοι. Το απλό νερό βρύσης είναι προφανώς μια καλή πηγή υγρών αλλά η ποικιλία μπορεί να είναι και απολαυστική και υγιεινή. Εναλλακτικές επιλογές είναι οι χυμοί, το τσάι, ο καφές, το γάλα, κ.τ.λ.